Ursitoare

Din cutiuta cu povesti a lui Ping si Pong aducem personaje magice la botezul copilului tau.
Rezerva-le acum pe ursitoarele Sânziana, Chiralina, Ileana si pe vrajitoarea Ruxanda!

Cei de la Ping si Pong transformam totul in poveste!

Fiecare avem în noi un suflet de copil. Cu toții ne amintim poveștile copilăriei, cu zâne, prinți și zmei și știm că întotdeauna binele învinge răul. O veche legendă ne vorbește despre zânele ursitoare ce umblau noaptea prin lume creionând destinele nou-născuților….

De pe plaiuri luminate,

Pline de flori fermecate

Din codri nemuritori,

Verzi si ocrotitori.

Coborand tainice trepte

Prin vazduh ca sa ne-ndrepte

Usor, pe ascunsa cale,

Pana la casuta-n care

Calea noastra se opreste

Si ursirea se porneste.

Asa isi incep ursitoarele povestea lor magica. Ileana este Curmatoarea, Chiralina este Depanatoarea, iar Sanziana este Torcatoarea.
Ursitoarele din lumea colorată a lui Ping și Pong vă prezintă un spectacol artistic original și interactiv interpretat actrițe profesioniste, pe durata a 30-45 de minute,  cu momente de dans medieval și coregrafie proprie. Textul ursitoarelor de la Ping și Pong este special conceput și personalizat pentru fiecare copil botezat. Spectacolul poate fi susținut de 3 Ursitoare + Vrăjitoare sau 3 Ursitoare + Vrăjitoare + Zâna Bună.
Ursitoarele ursesc la botezuri în: Alba Iulia, Blaj, Sebeș, Cugir, Aiud, Teiuș, Sibiu sau Cluj Napoca.
Informații și rezervări: 0762.959.698
Pentru botezuri speciale și unice în viața dumneavoastră, alegeți experiență și profesionalism! Chemați Ursitoarele la botez și veți avea parte de un moment artistic emoționant și unic în viața familiei dumneavoastră!

NOU!

Ursitoare pentru nunta!