Printesa Anabella

A fost odată un rege și o regină și aveau trei fete. Ei le iubeau foarte mult pe primele două, care erau gemene. Erau frumoase și deștepte fetele, dar rele ca și părinții lor.

Cea mai mica avea trei ani mai puțin decât surorile ei, era frumoasă și bună. Zâna-cea-Bună i-a fost nașă și i-a dat numele de Anabella. La doar câteva zile dupa ce s-a născut, Anabella a fost trimisă de către părinții săi la ferma doicii sale.

Astfel prinţesa neasemuit de frumoasă trăia fericită la o margine de pădure împreună cu doica sa. Anabella cunoaștea bine muzica, vorbea câteva limbi străine, citea multe cărți și știa să danseze. Era foarte ascultătoare și n-a fost niciodată certată sau pedepsită de doică.

Prințesa Anabella iubea pe toată lumea sincer și din toată inima ei. În ziua în care a împlinit 18 ani, Anabella i-a spus doicii că își dorește să cunoască lumea, să afle ce e dincolo de căsuța din pădure. Și uite așa, printesa Anabella a umblat din țară în țară și și-a făcut nenumărați prieteni, în mod special copii și necuvântătoare, animăluțe care mai de care. Și tot umblând ea așa a ajuns la o petrecere de copii din lumea lui Ping și Pong și i-a plăcut atât de tare încât nu a vrut să se mai intoarca la căsuța din pădure.

Sunteți gata să vă transformați casa sau curtea într-un tărâm de petrecere al printeselor?

Pregătește-te să ai petrecerea anului! Rezerv-o acum pe Prințesa Anabella!