Evenimente companii. Organizari petreceri corporate. Petreceri tematice

Petreceri corporate

Evenimente corporate comerciale
Deschiderea unui nou sediu sau magazin
Ziua portilor deschise – va fi foarte interesant pentru copii să afle ce fac parintii la serviciu. O zi a portilor deschise de 1 Iunie sau cu ocazia aniversarii companiei va aduce un plus de loialitate angajatilor dumneavoastra.
Organizare petrecerii de 1 Iunie
Inaugurarea unui nou produs
Organizarea petrecerii de Paște cu copiii angajatilor
Organizarea petrecerii de Craciun cu copiii angajatilor (Cadouri, Mos Craciun, ajutoarele lui Mos Craciun, decor de poveste, atmosfera specifica de Sarbatori)
Evenimente speciale ne-comerciale
Aniversari
Family Day – Activitati outdoor sau indoor organizate pentru parinti si copii in spiritul echipei Ping si Pong personalizat 100% pentru compania dumneavoastra.
Kids Corner – la diverse evenimente, petrecere botez, aniversari etc. un animator pentru copiii este de neinlocuit. Animatorii nostri vor asigura buna dispozitie atat a copiilor prin jocuri si concursuri cat si a parintilor.
La cerere va putem asigura inclusiv crearea imaginii intregului eveniment in mod unitar (afise, flyere în tema evenimentului, comunicarea evenimentului, marketing si PR, comunicate de presa, marketing de continut pe bloguri sau Facebook)

Puteti opta si pentru tematici personalizate in functie de cerintele dumneavoastra.
Nu ezitati sa ne comunicati nevoile dumneavoastra. Vom fi fericiti sa le studiem si sa elaboram impreuna cele mai adecvate programe si activitati pentru copii.
La cerere putem sustine petrecerea in limba engleza.