Petreceri corporate

Noi credem ca si in viata profesionala trebuie sa existe zambete, culoare si veselie! Puteti opta si pentru tematici personalizate in functie de cerintele dumneavoastra. Nu ezitati sa ne comunicati nevoile dumneavoastra. Vom fi fericiti sa le studiem si sa elaboram impreuna cele mai adecvate programe si activitati pentru copii.

Mai multe detalii

Invitatii personalizate

O petrecere unica merita o invitatie unica! Aceasta felicitare ii va anunta pe oaspeti din timp ca… ”Atentie, va fi un eveniment special!” Se spune ca o un sfert din succesul unui eveniment este invitatia. Atunci de ce nu ai investi in niste invitatii facute special pentru tine?

Mai multe detalii

Candy Bar

Copiilor le place să se joace. Iar pentru asta au nevoie de energie. Aţi pregătit un meniu atractiv pentru ei dar parcă nu-i convingeţi să stea o secundă să mănânce puţin. Şi e normal: e petrecerea lor, vor să se distreze! Dar dacă masa ar fi şi ea o distracţie? Sau măcar gustările din timpul petrecerii.

Mai multe detalii

Torturi tematice

Deliciu de te lingi pe degete… Cu crema de ciocolata, vanilie sau fructe! Dar mai ales cu forma pe care o doresti. Fa o surpriza inedita, despre care intreaga echipa va vorbi mult timp de acum inainte!

 

Mai multe detalii

Decorare sala

Pe langa animatori, mancare si bautura, decoratiunile sunt foarte importante la o petrecere. Echipa vesela de la Ping si Pong poate sa transforme si orice sala intr-un spatiu plin de culoare si voie buna! De la banner-ele cu mesaje aniversare la flori si numere pentru masa, serviciile vor fi personalizate pentru evenimentul tau.

Mai multe detalii

Foto/Video

Cu toții ne dorim să păstrăm vii amintirile evenimentelor importante din viața noastră, dorim să le putem împărtăși și copiilor sau prietenilor noștri. Fotografii și cameramnii noștri colaboratori sunt selectați dintre cei mai buni și vă garantăm că vor reuși să surprindă bucuria unui moment și să o transpună într-o poză sau într-un film. Și cel mai important, pe lângă talent este faptul că sunt ghidați de dăruire și pasiune, iar asta se vede în tot ceea ce fac.

Mai multe detalii