Indienii Anoki si Apoli

Indienii Anoki si Apoli erau sefii tribului Kalispel din America de Nord. Ei erau diferiţi faţă de alţi şefi de trib pentru că refuzau să se maturizeze şi îşi doreau să îi înveţe pe locuitori cum să ia lumea mai în joacă, cum să zâmbrească mai mult şi să creeze un trib unic, plin de speranţe şi de vise.

Indienii Anoki şi Apoli se ghidau după principii precum pacea şi libertatea. Ei aveau puteri magice: puteau comunica cu natura, puteau vorbi cu spiritele, înţelegeau animalele şi vorbeau în orice limbă de pe Pământ. Fiind nişte copii mari, Anoki şi Apoli iubeau natura şi aventura mai mult decât orice.

Tribul Kalispel, pe care Anoki şi Aponi îl conduceau, era deja crescut cu alte principii. Acesta era războinic şi devastator. Locuitorii tribului îşi doreau să cucerească cât mai multe pământuri şi să câştige cât mai multe lupte şi nu erau deloc de acord cu ideile celor doi conducători. Astfel, au creat o răscoală, prin care i-au alungat pe Anoki şi Apoli de la tron şi au ales alţi conducători ce aveau sânge războinic.

Indienii Anoki şi Apoli au fost puţin supăraţi, dar şi-au dat seama că aceasta ar putea fi aventura vieţii lor. Aşa că au plecat într-o călătorie în jurul lumii, ca să vadă dacă pot găsească un trib la fel cum şi-l doreau. Au străbătut mări, ţări şi oceane până când au ajuns la Alba Iulia, unde au intrat în lumea copiilor creată de Ping şi Pong.

Nici nu au intrat bine şi au fost primiţi de Ping şi Pong cu petreceri de copii, cu mâncăruri şi băuturi colorate, şi cu jocuri atât de amuzante cum indienii Anoki şi Apoli nu îşi închipuiau că există. De atunci şi până în zilele noastre, aceştia trăiesc într-o petrecere de copii fără sfărşit.

Ping şi Pong îi vedeau pe indienii Anoki şi Apoli ca pe nişte fiinţe exotice, pentru că aceştia aveau feţele corolare cu tot felul de culori şi forme ciudate pe care numai ei le ştiau desena, iar pe cap purtau pene în culorile curcubeului.

La petreceri, Anoki şi Apoli erau primii pe ringul de dans. Şi erau atât de simpatizaţi de toţi copii pentru mişcările lor simpatice, parcă scoase din desenele animate.

Când au fost izgoniţi de indienii tribului Kalispel, Anoki şi Apoli nu au reuşit să îşi ia foarte multe lucruri , aşa că au plecat la drum cu hainele pe care le aveau pe ei, două pietre pentru aprins focul şi un cort indian, de care copiii din Alba Iulia au fost foarte încântaţi. Anoki şi Apoli au fost bucuroşi să îi înveţe pe toţi copii de la petrecere cum se construieşte acest cort.

Pentru că reuşeau foarte bine să comunice cu natura şi cu spiritele, jocul preferat a lui Anoki şi Apoli era Treasure Hunt. Aceştia puteau găsi foarte repede orice lucruri ascunse la petreceri, ajungând din câteva mişcări la comoară.

Indienii Anoki şi Apoli abia aşteaptă să veniţi la petrecerile din lumea lui Ping şi Pong, ca să vă arate toate năzdrăvăniile pe care l-au adus din America de Nord şi le-au învăţat în tribul Kalispel.

Pregătește-te să ai petrecerea anului! Rezerva-i acum pe Indienii Anoki şi Apoli!