Ping si Pong

A fost odata ca niciodata un copil care era atat de fericit, incat avea tot timpul zambetul pana la urechi.

smile

Misiune

Cu ajutorul unei echipe care pune pasiune si entuziasm in fiecare clipa, dorim sa oferim experiente unice, care sa ii faca pe copii sa exclame : „Aceasta este cea mai zi frumoasa din viata mea!”

Viziune

Prin veselie si creativitate lumea lui Ping și Pong sa daruiasca cele mai frumoase amintiri ale copilariei.

Valori

Inovatia, prietenii sincere pe termen lung, provocarea de a fi mereu mai bun, zambetul, educatie prin joaca, responsabili pentru cei din jur – implicare sociala.

A fost odata ca niciodata un copil care era atat de fericit, incat avea tot timpul zambetul pana la urechi.
Se spune ca la una dintre zilele lui de nastere au participat Ping şi Pong, iar copilul s-a distrat atat de tare, incat a continuat sa rada, sa fie creativ si optimist pe tot parcursul vietii.

Ping si Pong este cea mai vesela agentie de evenimene pentru copii din Alba Iulia! Suntem jucausi, plini de idei si foarte priceputi la crearea unor povesti pentru ziua copilului tau. Iar prin povesti ne referim la petreceri tematice in care copiii se vor bucura de face-painting, jocuri, dansuri, cantece live la chitara si de diverse personaje de poveste (clowni, indieni, printese etc.).

Pentru ca si parintii sa se bucure de eveniment la fel de mult ca si copii, îi vom lasa sa se relaxeze si ne vom ocupa noi de selectia locatiei, a fotografului, a decoratiunilor, a tortului si a meniului special pentru copii. Iar celor cu timp si inspiratie in organizarea acestor petreceri, le venim in ajutor cu un magazin online de accesorii de petrecere.

Toate astea pentru a crea o zi de nastere perfecta de care sa te bucuri cu drag alaturi de copilul tau.

Ping si Pong a fost creat de copii. Energia si cheful lor de joaca ne-a provocat sa ne deghizam in clovni, iar aceea a fost prima pagina din povestea lui Ping si Pong. Fiecare eveniment pe care il sarbatorim creioneaza un nou capitol in minunata lume a lui Ping si Pong.

 

Prima petrecere a avut loc in 1 iunie 2013, iar atunci in echipa erau doar doi clowni : Ping si Pong. Pe masura ce petrecerile s-au diversificat in echipa au intrat si alte personaje magice cum ar fi printesa Anabella, papagalul Cici, piratii din cetate, Hello Kitty, Minnie, Printesa Elsa si multi altii.

Un important moment in extinderea agentiei de evenimente a fost intrarea celor cinci ursitoare in filele cartii lui Ping si Pong. Acest lucru a insemnat o investitie majora in costume croite dupa un design propriu, dar si inceputul colaborarii cu o trupa locala de teatru.

Principalul serviciu pe care Ping si Pong il ofera este animatia pentru orice tip de petrecere pentru copii : zile de nastere, evenimente corporate, botezuri, nunti, evenimente ale organizatiilor nonguvernamentale si multe altele.

Cele mai cautate activitati la petreceri raman modelajul de baloane, pictura pe fata, dar agentia noastra incearca constant sa provoace copii la creativitate si educatie non-formala prin oferirea de jocuri si activitati inedite. In acest sens se investeste constant in solutii noi ce pot scoate din obisnuit orice petrecere.

Pe piata evenimentelor pentru copii Ping şi Pong se diferentiaza prin entuziasmul animatorilor, atitudinea lor pozitiva, atentia la detalii si autoprovocarea de a fi tot timpul mai buni. Mai mult, in spatele mastilor colorate sta o echipa de profesionisti cu studii superioare in domeniul marketingului si al organizarii de evenimente, cu experienta vasta castigata atat in tara cat si in strainatate.