Pentru că…

Vrei ce e mai bun pentru copilul tău. De aceea, Ping și Pong îți aduc ATELIERELE DEȘTEPTE! Chiar așa! Credem că cei mici trebuie să se joace, dar să și învețe. E un altfel de activitate, în care copiii vor afla lucruri noi și utile, într-un cadru prietenos și colorat.

Când?

Primul astfel de atelier se va desfășura sâmbătă, 16 august 2014, de la ora 10:00. Tema va fi ”Ceramica”. Cei mici vor învăța despre tehnicile folosite în trecut pentru decorarea vaselor, la greci, la romani dar și la cucuteni.

Prețul atelierului este de 39 lei. Include:
– materialele folosite
– 2 ghivece ce vor fi pictate de cei mici și vor putea fi luate acasă
– pauză de pizza
– diplomă

10 motive pentru care să alegi Atelierele deștepte

1. Dezvolta creativitatea

Mai mult decât o joacă, atelierele au profil artistic. Acest lucru le dezvoltă celor mici creativitatea și inteligența, crescându-le coeficientul de inteligență emoțională.

2. Cunostinte noi

Pe lângă partea practică, cei mici vor primi și scurte lecții de istorie, spuse pe înțelesul lor. Iar când poveștile sunt zise cu pasiune, nu au cum să nu le îndrăgească!

3. Supraveghere

Pe tot parcursul atelierului, cei mici vor fi supravegheați. Un membru al echipei Ping și Pong va fi în permanență cu ei pentru a le răspunde la întrebări sau a-i asista. Telefonul 0764.959.698 va fi la dispoziția părinților pentru ca aceștia să poată lua legătura cu ei în orice moment.

4. Cadru prietenos

Atelierul lui Framm’s e aerisit, colorat și plin de inspirație. Părinții au loc de parcare și, dacă vor să rămână aproape de cei mici, pot și ei servi o cafea sau un suc pe terasa localului.

5. Tematica variata

Vrem să-i învățăm pe copii cât mai multe lucruri inedite, de aceea fiecare sesiune vizează un nou subiect. Iar pentru a le atesta noile cunoștințe, după fiecare atelier vor primi câte o diplomă cu numele lor. Astfel, și peste ani, își vor aminti de câte activități au făcut în copilărie.

6. Numar limitat de participanti

Pentru fiecare atelier, numărul maxim de participanți este de 10 copii. Este un cerc de creație, așadar dorim ca fiecare micuț să dispună din plin de atenția noastră. Dacă numărul cererilor este depășit, se poate organiza o sesiune suplimentară din fiecare atelier.

7. Specialisti in domeniu

Fiecare atelier este susținut de un specialist în aria pe care o va acoperi. Astfel, ne asigurăm că cei mici primesc informații corecte și complete.

8. Suveniruri

Copiii vor avea oportunitatea să păstreze rezultatul muncii lor. Asta da ocazie de mândrie pentru ei, dar și pentru voi!

9. Timp pentru tine

Ping și Pong știu că ai nevoie și tu de puțin timp pentru tine. De aceea, ateliere sunt în timpul weekendului, pentru a-ți da și ție puțin răgaz.

10. Voie buna

Noi, cei de la Ping și Pong, iubim copiii și vrem să aducem zâmbetele pe fața lor. Astfel, între informațiile teoretice și activitățile practice, ei vor avea parte de jocuri și multe surprize.