Alege animatorul perfect pentru petrecerea ta!

Ping si Pong

Ne place să râdem. Ne place să dansăm, să cântăm, să facem jocuri năstruşnice. În lumea lui Ping şi Pong nu este plictiseală, nimeni nu stă, nimeni nu este trist. Toţi copiii vor învăţa cum se fac figurinele din baloane, cum dai viaţă animăluţelor de hârtie şi cum îţi poţi distra prietenii cu talente de clown. Odată intrat în lumea lui Ping şi Pong, vei primi nasul roşu: legitimaţia ta de bună dispoziţie! De aici începe distracţia!

Mai multe detalii

Printesa Anabella

Prințesa Anabella iubea pe toată lumea sincer și din toată inima ei. În ziua în care a împlinit 18 ani, Anabella i-a spus doicii că își dorește să cunoască lumea, să afle ce e dincolo de căsuța din pădure. Și uite așa, printesa Anabella a umblat din țară în țară și și-a făcut nenumărați prieteni, în mod special copii și necuvântătoare, animăluțe care mai de care. Și tot umblând ea așa, a ajuns la o petrecere de copii din lumea lui Ping și Pong și i-a plăcut atât de tare încât nu a vrut să se mai întoarcă la căsuța din pădure.

Mai multe detalii

Indienii Anoki si Apoli

Indienii Anoki si Apoli erau sefii tribului Kalispel din America de Nord. Ei erau diferiţi faţă de alţi şefi de trib pentru că refuzau să se maturizeze şi îşi doreau să îi înveţe pe locuitori cum să ia lumea mai în joacă, cum să zâmbrească mai mult şi să creeze un trib unic, plin de speranţe şi de vise.

Mai multe detalii

Mascota Hello Kitty

Hello Kitty este a fost nascuta in suburbiile Londrei, cantareste cat trei mere, este o fetita buna la inima, adora sa faca prajituri, iar materiile preferate la scoala sunt muzica si artele plastice.

Este pisicuța preferată atât al copiilor cât și al adulților și acum poate veni la petrecerea aniversară a copilului tău sau la orice alt eveniment dedicat celor mici.

Mai multe detalii

Spiderman

Spiderman este unul dintre cei mai cunoscuți eroi pentru băieți și acum poate veni la petrecerea aniversară a copilului tău sau la orice alt eveniment dedicat celor mici.

 

La petrecerile pentru copii Spiderman vine pregătit cu jocuri pline de animație și divertisment asigurând astfel atmosfera de distracție și veselie.

Mai multe detalii

Papagalul Cici

A fost odată ca niciodată un tărâm îndepărtat ce era locuit de papagali în toate culorile, în care viaţa era veselă şi colorată. Acesta se numea Madagascar şi era acoperit de păduri tropicale de o frumuseţe nemaiîntâlnită. Aici papagalii zburau peste plante gigante şi erau prieteni cu mii de specii de animale. În acest tărâm de poveste s-a născut Papagalul Cici. El făcea parte dintr-o familie care pe timpul verii migra către teritorii mai răcoroase. În primii doi ani, papagalul Cici era mult prea mic ca sa poată pleca cu familia lui, aşa că a rămas să se distreze în cuib împreună cu mama sa.

Mai multe detalii

Piratii din Cetate

Piraţii din Cetate nu au ţară, nu au nume şi nimeni nu ştie unde şi când s-au născut. Legendele povestesc însă cum au navigat pe toate mările şi oceanele pământului. Mulţi au fost cei ce au dorit să le fure averea însă, viteji cum sunt, nimeni nu a reușit să îi înfrângă. Ştiau fiecare vârtej, cunoşteau curenţii după adierea vântului, iar păsările le vorbeau şi îi anunţau unde este pământ.

Mai multe detalii

Mikey Mouse

Haiosul șoricel s-a pus pe năzbâtii și distracție și vine la petrecerea copilului tău!
Mikey Mouse este un personaj haios care a devenit rapid cel mai cunoscut personaj de desene animate din lume. Este șoricelul preferat atât al copiilor cât și al adulților și acum poate veni la petrecerea aniversară a copilului tău sau la orice alt eveniment dedicat celor mici.
Ping și Pong îi ajută pe cei mici să ajungă mai aproape de Disney Land. Copiii vor fi foarte încântați și se vor înghesui să îl ia de mână și să se joace cu Mikey Mouse.

 

Mai multe detalii

Pinguinul Dodoc

Voi îl cunoașteți pe Dodoc, cel ce-ți aduce noroc? Ping și Pong l-au întâlnit departe și, când au văzut ce priceput e în jocul cu baloanele, l-au invitat în lumea lor.

Află-i și tu povestea

 

 

 

Mos Craciun

Încărcat cu tolba plină de cadouri, Moș Crăciun poate veni la serbarea copilului tău la grădiniță sau la școală, la tie acasă sau la petrecerea companiei pentru copiii angajaților.

Din cartea sa magică, Moș Crăciun va ști să citească despre fiecare copil în parte dacă a fost cuminte sau năzdrăvan.

Mai multe detalii

News news!!

Vrei să fi la zi cu noutăţile de la Ping şi Pong? Abonează-te la newsletterul nostru şi vei primi prin mail detalii cu produsele noastre sau articole interesante de pe blogul nostru.

Abonează-te

Scrieți-ne:

9 + 14 =