Chiar dacă pare o activitate rezervată marilor artişti, facepaintingul poate fi uşor învăţat. Iar pentru că avem încredere în tine că vei putea anima o petrecere cu pictura feţei, te invităm să urmezi aceşti paşi:

1. Schiţează

Caută desenele preferate şi fă o schiţă cu creionul după ele. Cel mai uşor este să urmăreşti filmuleţe cu profesionişti în ale picturii pe faţă şi să încerci să le imiţi mişcarea mâinii, cu creionul pe foaie. O versiune simplificată îţi va da încrederea să încerci şi pe piele.

Pictura pe fata copii

2. Pregăteşte un catalog

Va fi mai uşor pentru cei mici să îşi aleagă modelul dorit, iar pe tine te va scuti de solicitări de genul „Vreau să fiu un tyrannosaurus rex„. Ping şi Pong au pregătit un catalog pentru tine, însă poţi desigur să tipăreşti şi tu propriile modele. Catalogul este disponibil aici.

picturi-pe-fata-1

3. Exersează

Înainte să ajungi la petrecere, exersează cât mai mult modelele cele mai populare. Asigură-te că poţi să îl faci rapid şi cât mai apropiat de model, pentru că vei avea nevoie de aceste abilităţi la petrecere! Vă spunem din experienţă că picturile cu tema Elsa şi Spiderman vor avea cea mai mare căutare, aşadar puteţi începe cu acestea.

Idei pictura pe fata pentru copii printesa Elsa regina taramului de gheata

4. Experimentează

Încearcă să aplici culorile cu bureţei de machiaj, cu beţişoare de vată, cu bureţi de diverse forme pe care îi poţi decupa din bureţii de menaj sau chiar şi cu hârtie. Vei obţine efecte interesante. Este bine să ai şi mai multe tipuri de pensule, cel puţin până o vei găsi pe cea cu care te simţi cel mai stăpână.

Burete pentru pictura pe fata face painting

Pensule pentru pictura pe fata pensule fine si precise face painting

5. Mai mic nu înseamnă (neapărat) mai repede

La petreceri, vei avea tendinţa să alegi picturi micuţe, pe obraz sau pe mânuţă, pentru că par mai simple sau mai rapide. Dar imaginaţi-vă să o pictaţi pe Hello Kitty pe un bob de orez! E nevoie de mult mai multă migală, iar rezulatul poate nu va fi neapărat la fel de impresionant pentru cei mici. Totuşi, dacă vrei să lucrezi cât mai rapid, îţi recomandăm şabloanele pentru pictură. Pentru fetiţe, şablonul cu zâna din poveste este cel mai căutat, iar băieţii îl apreciază pe cel cu cavaleri şi piraţi.

Model pictura pe fata pentru copii Hello Kitty

Iar ca un ultim punct, este foarte important să alegeţi produse de calitate, fără parabieni şi care se pot curăţa uşor. Pielea copiilor este foarte sensibilă, aşadar nu trebuie să faceţi compromis în această privinţă. Produsele Grimtout au toate aceste caracteristici.

Produse Made in Europe Produse fara parabeni Produse face painting demachiaj usor

mega fiesta box setul complet pentru pictura pe fata face painting idei pictura pe fata petreceri pentru copii

print
Citește articolul precedent:
15 utilizari originale ale baloanelor

Nouă ne plac baloanele: albe, roșii, roz, cu buline, fără buline, mici sau mari! Le găsiți pe toate pe site-ul nostru....

Închide