Vă spuneam într-un articol anterior că noi, echipa Ping și Pong, investim ca produsele noastre să fie de cea mai bună calitate, mai mult decât atât, noi investim și în noi și în echipă. Vrem să devenim mai buni, iar atunci când vorbim despre petreceri, avem întâlniri săptămânale cu animatorii și exersăm jocuri, baloane și zâmbete pentru ca atunci când ajungem la petrecerile micuților să fim cei mai buni.

Dar nu ne limităm doar la suprafață și la ceea ce se vede în exterior, noi ne documentăm să fim cei mai buni și în online, pentru ca frumoasele noastre produse din magazinul online de articole de petrecere să ajungă la cât mai multe persoane. Astfel, în luna octombrie am făcut un tur de forță la toate evenimentele dedicate marketingului și comunicării online, conferințe de e-commerce, la cel mai mare eveniment de social media din România și încă câteva mai micuțe. Curioși ce ne-a plăcut cel mai mult?

Cele mai importante 3 lucruri care ne-au plăcut:

  • La astfel de evenimente participă oameni foarte frumoși, interesanți și inteligenți  de la care ai inevitabil cel puțin 1 lucru de învățat.
  • Înveți din experiența speakerilor și ideile de cum să fii mai bun vin una și una
  • Diversitate – cei care participă sunt fie antreprenori la început de  drum plini de entuziasm, fie cu experiență, bloggeri, programatori sau studenți care vor să învețe mai mult.

 

webstock-620x413

Webstock – Conferintele Webstock vor cuprinde intalniri interactive despre cele mai noi tendinte in social media, bune practici, comunicare si promovare, aducand in prim-plan ultimele tehnologii si aplicatii din domeniu.

webstock-iulia-gus

Despre experiența Iuliei la Webstock puteți citi pe blogul ei personal aici.

iulia-gus

Colega noastră Iulia a fost la Webstock la București

tecomm-cipriana-stan-ping-si-pong

Colega noastră, Cipriana a fost la TeComm la Cluj

workshop-marketing-online-articole-petrecere-copii

Workshop-ul de marketing online Online Negru pe Alb la Cluj

tecomm-magazin-articole-petrecere

Conferinta de Business și E-Commerce Meet Magento, Cluj

marketing-dupa-perdea

Am încheiat seria evenimentelor din luna octombrie cu seria de conferințe dedicate studenților ”Marketing după perdea”, unde colega noastră, Cipriana a fost moderator.

print
Citește articolul precedent:
Top 6 motive pentru a face cumpărături de poveste din lumea lui Ping și Pong

  Ping si Pong te ajută să organizezi petrecerea perfectă pentru tine! De la etichete personalizate la baloane și tacâmuri,...

Închide